بررسی کیفیت اطلاعات در اتخاذ و انتخاب سیستم‌های اطلاعات حسابداری

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

***ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد

یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل و با فرمت ورد موجود است***

متن کامل را می توانید دانلود نمائید

چون فقط تکه هایی از متن پایان نامه در این صفحه درج شده (به طور نمونه)

ولی در فایل دانلودی متن کامل پایان نامه

 با فرمت ورد word که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند

موجود است

مقدمه

امروزه مدیریت کیفیت اطلاعات نقش حیاتی در فرآیند سیستم‌های اطلاعات حسابداری را دارد. بطوریکه تأیید و تصویب کیفیت اطلاعات (IQ) در جهان امروز در حال شناخته شدن و ظهور به عنوان یکی از اجزای شناخته شده در فرآیند کسب و کار در سازمان‌های مدرن می‌باشد و بطور خاص سطح کیفیت اطلاعات موضوعی حیاتی برای تمام فرآیندهای حسابداری شناخته شده است و این موضوع دارای تأثیر قابل توجیهی در فرآیند تصمیم‌گیری در کسب و کار است. لازم به ذکر است که امروزه سازمان‌‌های بزرگ تکیه شدیدی به استفاده از سیستم‌های اطلاعات حسابداری خود در فرآیندهای حسابداری دارند ولیکن این موضوع نیازمند رشد و توسعه از طریق ارائه دیدگاه‌های جدید جهت تصویب و تأیید هرچه بیشتر ابعاد کیفیت اطلاعات(IQ) و سیستم‌های اطلاعات حسابداری نتیجه آن منجر به توسعه یک چارچوب مشخص برای هدایت سازمان‌ها در پیاده‌سازی رویکرد انجام ترکیب کافی کیفیت اطلاعات (IQ) در سیستم‌های اطلاعاتی سازمان‌ها خواهد بود و از طرفی دیگر با شناسایی ابعاد کیفیت اطلاعات منجر به ارائه کمک به مدیریت‌ها در انتخاب و استفاده از سیستم‌های اطلاعات حسابداری تأثیرگذار خواهد بود.

امروزه اطلاعات یکی از بزرگترین منابع کاربردی برای سازمان‌ها به شمار می‌روند و توسعه اطلاعات امری ضروری برای بهبود وضعیت و یا توسعه سازمان‌ها با ارائه حمایت از مدیریت برای تصمیم‌گیری‌های استراتژی مناسب می‌باشد. (لی و همکاران Salaun. LO 2009 , Michnik, 2002) علاوه بر این توجه به مدیریت اطلاعات در سازمان‌ها امری بسیار مهم است و آن را به عنوان امری در نیاز به کیفیت اطلاعات و بهبود و کارآیی و اثربخشی عملیات خود و به هدف افزایش سودآوری و کسب بهره‌وری مناسب‌تر استفاده می‌کنند.

در جهان کسب و کار امروز مبانی تصمیم‌گیری بر استفاده از کیفیت اطلاعات (IQ) منوط شده است چرا که این مهم برای هر سازمانی که مایل به انجام وظایف خود بصورت خوب و کامل است امری ضروری بنظر می‌رسد.

کیفیت اطلاعات به قابلیت داده‌ها جهت استفاده مناسب اشاره دارند. امروزه شواهد قوی وجود دارد که موضوعات و مسائل کیفیت اطلاعات (IQ) تبدیل به یک نگرانی حیاتی برای سازمان‌ها شده است زیرا که حفظ بقاء و اجرای درخواست‌های مشتریان سازمان‌ها نیازمند اطلاعات با کیفیت خوب که این امر پایه الزامات کسب و کار و عامل افزایش توان عملکردی سازمان‌ها در ایجاد همکاری بین تأمین‌کنندگان و مصرف‌کنندگان به عنوان زنجیره تأمین ارزش هر دستگاه و بنگاه تجاری است. به گفته لی (Lee) عامل ارتباطات در دنیای امروز منجر به رشد ذخایر داده‌های اطلاعاتی سازمان‌ها شده است و بر همین اساس سازمان‌ها نیازمند انتخاب داده‌های با کیفیت از مجموعه این داده‌ها در جهت دستیابی سازمان به اهداف و کسب موفقیت در دنیای کسب و کار دارد و این امری واضح و روشن برای زنده ماندن و بقای سازمان‌ها در دنیای رقابتی جهانی و در سطح اقتصاد بین‌المللی است. بنابراین مدیریت داده‌ها امری بسیار مهم در سازمان‌ها به شمار می‌رود و به منظور حمایت و توسعه در بخش‌های مختلف سازمان شرکت‌های بزرگ را متوجه می‌سازد که در انواع فرآیندهای خود به طور خاص به سیستم‌های اطلاعاتی حسابداری با کیفیت خود توجه داشته باشند.

علاوه بر این حسابداری و مدیریت تصمیم‌گیری مناسب وابسته به وجود سیستم‌های اطلاعات حسابداری (AIS) مناسب در سازمان‌ها می‌باشد.

بنابراین سازمان‌ها می‌باید با توجه به کارآیی سیستم‌های اطلاعات حسابداری خود نسبت به پردازش سیستم‌های خود اقدام نمایند. از آنچه منجر به پیاده‌سازی موفقیت‌آمیز سیستم‌های اطلاعات حسابداری در سازمان‌ها می‌شود توجه به دستیابی به کیفیت اطلاعات است که سازمان بدنبال پذیرش و دستیابی به اطلاعات با کیفیت در تمام باشند منجر به موفقیت سازمان خواهد شد در حالیکه وجود فقر در کیفیت اطلاعات عملاً منجر به شکست سازمان در کسب و کار خواهد شد.

برای دانلود متن کامل پایان نامه اینجا کلیک کنید

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت